Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ

Το Krialis Travel ιδρύθηκε το 2001 από ανθρώπους που ήταν λάτρεις το ταξιδιού και ήθελα να παρέχουν ποιοτική εξυπηρέτηση και την ευκολία για ταξίδια στο ευρύτερο κοινό. Το πρακτορείο αρχικά βρισκόταν στην Αθήνα, αλλά μεταφέρθηκε στο Λαύριο το 2005.

Το Krialis Travel έχει μεγαλώσει σταδιακά κατά τη διάρκεια των ετών και εξυπηρετεί πελάτες από όλο τον κόσμο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20 χρονια εμπειριας

Το Krialis Travel είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο που βρίσκεται στο Λαύριο, στην Ελλάδα. Ειδικευόμαστε σε εισιτήρια πλοίων προς τα νησιά Κέα, Κύθνο, Σύρο, Μυτιλήνη, Ψαρά, Άγιο Ευστράτιο, Λήμνο και Καβάλα.

Είμαστε στον χώρο των ταξιδίων πάνω από 20 χρόνια και διαθέτουμε μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που είναι παθιασμένοι με το να βοηθούν τους πελάτες μας να σχεδιάσουν τις ιδανικές τους διακοπές.

Αξίες μας

Εξυπηρέτηση πελατών: Είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης στους πελάτες μας.

Είμαστε πάντα διαθέσιμοι να απαντήσουμε σε ερωτήσεις και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα έχουν μια ομαλή και ευχάριστη εμπειρία ταξιδίου.


Προσιτότητα: Θέλουμε οι πελάτες μας να μπορούν να ταξιδέψουν στα ελληνικά νησιά. Προσφέρουμε μια ποικιλία πακέτων ταξιδίου που ταιριάζουν σε όλα τα budgets.


Εμπειρογνωμοσύνη: Η ομάδα μας από επαγγελματίες ταξιδίων έχει πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στην ταξιδιωτική βιομηχανία. Είμαστε ειδικοί στον σχεδιασμό ταξιδιών στα ελληνικά νησιά και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε τις ιδανικές διακοπές για τις ανάγκες σας.

ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ