Καλωσορίσατε στους όρους χρήσης της ιστοσελίδας του πρακτορείου έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων. Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους πριν χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας. Η πρόσβαση και η χρήση της ιστοσελίδας υποδεικνύει ότι αποδέχεστε και συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Εάν διαφωνείτε με οποιονδήποτε από τους όρους, παρακαλούμε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα.

  1.  Περιγραφή της Υπηρεσίας: Η ιστοσελίδα μας παρέχει υπηρεσίες έκδοσης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων και σχετικών πληροφοριών για τα δρομολόγια, τις τιμές και τις διαθέσιμες επιλογές.
  2. Χρήση της Ιστοσελίδας: Η πρόσβαση και η χρήση της ιστοσελίδας πρέπει να γίνονται μόνο για νόμιμους και επιτρεπτούς σκοπούς. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναπαραγωγή, η αλλοίωση ή η διανομή του περιεχομένου της ιστοσελίδας χωρίς την έγγραφη άδεια του πρακτορείου.
  3. Πνευματικά Δικαιώματα: Όλα τα πνευματικά δικαιώματα και οι πνευματικές ιδιοκτησίες που σχετίζονται με την ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της ανήκουν στο πρακτορείο ή στους σχετικούς κατόχους τους. Οποιαδήποτε ανεξουσίαστη χρήση αυτού του περιεχομένου είναι απαγορευμένη.
  4. Προστασία Δεδομένων: Το πρακτορείο δεσμεύεται να προστατεύει τα προσωπικά σας δεδομένα σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων. Οι πληροφορίες που συλλέγονται κατά τη χρήση της ιστοσελίδας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για τους σκοπούς που προορίζονται και δεν θα διαβιβαστούν σε τρίτους χωρίς τη συγκατάθεσή σας, εκτός αν απαιτείται από το νόμο.
  5. Περιορισμοί Χρήσης: Απαγορεύεται η χρήση της ιστοσελίδας για παράνομους, προσβλητικούς, παραπλανητικούς ή επιβλαβείς σκοπούς. Απαγορεύεται επίσης η ανεπιτρεπτή παρέμβαση στη λειτουργία της ιστοσελίδας, καθώς και η χρήση αυτοματοποιημένων συστημάτων ή λογισμικού για την παρεμπόδιση ή την προκαλούσα επιβάρυνση της ιστοσελίδας.
  6. Εξωτερικοί Σύνδεσμοι: Η ιστοσελίδα μας μπορεί να περιέχει συνδέσμους προς εξωτερικές ιστοσελίδες ή πόρους που δεν ελέγχονται από το πρακτορείο. Το πρακτορείο δεν φέρει ευθύνη για το περιεχόμενο, τις πρακτικές απορρήτου ή τις όρους χρήσης των εξωτερικών ιστοσελίδων.
  7. Αποποίηση Ευθύνης: Το πρακτορείο δεν φέρει ευθύνη για τυχόν ζημίες, απώλειες ή απαιτήσεις που προκύπτουν από τη χρήση της ιστοσελίδας ή από την αδυναμία πρόσβασης σε αυτήν, εκτός αν προκλήθηκαν από ενεργή αμέλεια ή παράβαση των υποχρεώσεων μας.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη ότι αυτοί οι όροι χρήσης μπορούν να αλλάξουν χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Σας συνιστούμε να επισκέπτεστε τη σελίδα των όρων χρήσης τακτικά για ενημερωμένες πληροφορίες. Η συνέχιση της χρήσης της ιστοσελίδας μας θεωρείται αποδοχή των ενημερωμένων όρων χρήσης.

Ευχαριστούμε που επισκεφθήκατε την ιστοσελίδα μας και χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας.